Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Найменші спортсмени визначили переможців фінальних змагань «Старти рум’яних»

30 травня в Маріуполі, у волейбольному комплексі «Купол» МДУ, відбулись фінальні змагання малої спортивної олімпіади серед дошкільників «Старти рум’яних».

За ініціативи управління молоді і спорту, департаменту освіти Маріупольської міської ради ці змагання традиційно проводяться у Маріуполі протягом 15 років і є головними стартами для дошкільнят.

Змагання проходять у три этапи: в закладах дошкільної освіти; в освітніх округах міста; міські фінальні змагання. На фінал завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту міської ради Олексій Казанцев, а також голова депутатської комісії міської ради з питань освіти і науки, духовності, молодіжної політики, у справах сім’ї, культури і спорту Володимир Курський.

Заголом у змаганнях взяли участь понад 80 закладів дошкільної освіти. Переможці другого этапу в своїх освітніх округах вийшли до великого фіналу, в якому й позмагалися за перемогу.

У фінальних змаганнях зустрілись сім кращих команд, до складу яких увійшли найшвидші і найспритніші спортивні дошкільнята. Програму змагань склали шість естафет, які поєднали з яскравими танцювальними номерами.

Протягом заходу учасників і гостей свята  підтримували і разважали казкові герої в яскравих костюмах. За результатами естафет переможцем і призерами змагань стали команди ЗДО №124, ЗДО №59, ЗДО №160. Діти отримали заряд енергії і море позитивних емоцій.

Найкращі команди нагороджено грамотами, медалями, кубками, пам’ятними тематичними призами управління молоді та спорту Маріупольської міської ради, а також призами від партнерів заходу. За участь у фінальних змаганнях усі команди отримали грамоти і призи від партнерів заходу і управління молоді та спорту Маріупольської ради.

Організатори заходу висловили подяку партнерам -  Аляка центр, Дитячий розважальний центр Fly Kids, Grіzli-справедливий провайдер – за сприяння в розвитку спорту, а також за надані призи для найменших спортсменів міста.

 
04.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах