Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина долучилась до воркауту з кросфіту «Мерф-челендж»

28 травня у на узбережжі Азовського моря в Маріуполі відбувся воркаут з кросфіту «Мерф-челендж». У такий спосіб його учасники вшанували пам’ять тих, хто загинув у бойових діях, і висловили повагу тим, хто зараз боронить кордони рідної країни.

На спортмайданчику зустрілися військовослужбовці Збройних сил України, бійці Національної гвардії України, патрульні поліцейські, звичайні кросфітери.

Воркаут «Мерф» - це не змагання, не турнір і не чемпіонат, а данина пам’яті полеглим на війні, а також шана героям, які сьогодні зі зброєю в руках захищають українські суверенітет і недоторканість. 

Цей комплекс дуже відомий у світі кросфіта і складається з таких видів: 1 миля бігу, 100 підтягувань, 200 віджимань, 300 присідань і 1міля бігу.

Мерф-челендж за традицією проводиться в останній понеділок травня і названий так на честь лейтенанта військово-морських сил американської армії Майкла Мерфі, який загинув у 2005 році в Афганістані. Йому було лише 29 років. Він самостійно розробив та виконував комплекс вправ, який тепер повторили присутні на узбережжі Азовського моря у Приморському районі Маріуполя. Комплекс склався з мілі-бігу (по 1,6 км в кожну сторону), 100 підтягувань, 200 віджимань, 300 присідань.

Поліцію Донеччини представили спецпризначенці з КОРДу та співробітники територіальних підрозділів поліції. Боєць з позивним «Турист» (Корпус оперативно-раптової дії поліції Донеччини) виконав «Мерф»-комплекс за 40 хвилин 50 секунд. Цього дня це найкращий результат серед учасників.

 
03.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах