Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ювілейний зліт туристів «Пам’яті Друзів» поблизу села Кременівка

26-27 травня на скелях поблизу села Кременівка під Маріуполем відбувся 10-й зліт туристів «Пам’яті Друзів». Ювілейний захід зібрав туристів, альпіністів, скалолазів Донецької області.

У командних змаганнях на дистанції «Гірські зв’язки» перемогла команда «Старі Скіфи», друге місце посіла команда «Аляска», третє місце - команда «Скіфи 1».

У командних змаганнях на дистанції «Пішохідні зв’язки» перемогла команда «Аляска», друге місце посіла команда «Алені», третє місце - команда «Спарта».

В особистих змаганнях по скелелазінню на  дистанції «Швидкість» призерами стали: В’ячеслав Фроленков, Олександр Живов, Олександр Стремовський, Ольга Волкова, Вікторія Бурма, Валерія Погорелова.
В особистих змаганнях по скелелазінню на  дистанції «Складність» призерами стали: В’ячеслав Фроленков, Сергій Юрченко, Єгор Лоза, Ольга Волкова.

Одначасно зі змаганнями протягом суботи під керівництвом досвічених аніматорів відбувся дитячий туристичний квест з етапами надання першої допомоги. А також першість зльоту з волейболу і з перетягування канату. Ввечері у традиційного багаття відбувся міні-фестиваль бардовської пісні, фаершоу і дискотека.

У неділю по завершенні всіх змагань на загальному шикуванні підбито підсумки з нагородженням призерів змагань грамотами, медалями і кубками від управління молоді і спорту Маріупольської міської ради.

 
03.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах