Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв відкритий чемпіонат Донецької області зі стронгмену

26 травня на Театральній площі Маріуполя відбувся відкритий чемпіонат Донецької області зі стронгмену. У видовищних змаганнях біля Донецького академічного обласного драматичного театру взяли участь 9 найсильніших людей Донецької і Запорізької областей.

Учасників і гостей заходу привітали радник голови Донецької обласної державної адміністрації, військово-цивільної адміністрації Дмитро Ляшов, начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олексій Казанцев, заступник директора обласного Центру фізкультурно-оздоровчої роботи Тетяна Малієва, а також заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина року», головний суддя змагань Олександр Лашин.

Змагалися атлети чемпіонату у шести силових вправах, де у жорсткій конкуренції учасникам довелося піднімати вагу від 60 до 300 кг.

У запеклій боротьбі призову трійку склали представники Маріуполя та Запоріжжя. Чемпіоном став Сергій Покадько з Запоріжжя, друге і третє місця посіли маріупольці Віталій Кияненко та Кирило Чувак.

Свідками цього спортивного свята стали приблизно 400 глядачів, які побачили видовищні виступи учасників. Для усіх гостей заходу проведено розважальні конкурси, а юних глядачів організатори пригостили морозивом та солодкою ватою.

 

 
03.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах