Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ушуїсти Донеччини тріумфували на всеукраїнських змаганнях у Бердянську

З 24 по 27 травня місто Бердянськ прийняло два змагання з ушу: фінал Кубку України (традиційні комплекси) і Всеукраїнський турнір на «Кубок Азовського моря».

Усього за звання кращих боролися 256 спортсменів з 11-ти регіонів України. Донецьку область представляли 40 маріупольців – вихованці обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (директор Костянтин Кірпулянський) і міської комплексної ДЮСШ № 1 (директор Сергій Кулішенко).

Протягом декількох днів на поміст виходили як наймолодші, так і провідні спортсмени Української федерації ушу, що не раз представляли нашу країну на міжнародній арені.

У підсумку, скарбничка нашого регіону поповнилася на 86 медалей: 30 золотих, 31 срібну і 25 бронзових. У загальному заліку після двох змагань команда Донецької області посіла 1 місце.

Найбільш результативними і яскравими виступами порадували майстер спорту України міжнародного класу Ганна Терещенко, майстер спорту України Вікторія Булигіна, кандидати в майстри спорту України Микита Головань, Влада Нестеренко, Дарина Шульга.

Вагомий внесок у скарбничку нашої команди внесли юні, перспективні спортсмени: Марина Бородай, Костянтин Шульга, Софія Кравцова, Аліна Сукало, Ганна Бичик.

У віковій категорії старше 35 років успіхів домоглися кандидат у майстри спорту України Алла Ушкало і Наталя Устинова.

Підготовку команди регіону проводили тренери Донецької обласної федерації ушу: Олена Кулікова, Олексій Потапов, Ганна Терещенко, Вікторія Булигіна, Тетяна Болдирєва, Віолетта Чалова, Олексій Коробов, а також заслужений тренер України Віталій Болдирєв.

 
  
 
02.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах