Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв чемпіонат Донецької області з таїландського боксу Муей Тай

18-20 травня у Маріуполі, на базі спортивного комплексу «Іллічівець», відбувся чемпіонат Донецької області з таїландського боксу Муей Тай серед дорослих, юніорів та юнаків. 

Чемпіонат поєднав південну та північну частини Донецької області, бо заявити про себе в Маріуполь приїхали і спортсмени Слов’янська, де останнім часом таїландський бокс стрімко розвивається та є досить конкурентною силою.

Загалом у змаганнях взяли участь 53 бійці віком від 10 до 18 років та старші, які тренуються в сімох спортивних клубах Маріуполя та Слов’янська: СК «Братство», СК «Боєць», СК «Поєдинок», СК «Мастер-кік», СК «Iron Gym», СК «Приазов’є», СК «Jack Team».

У командному заліку переможем стало місто-господар змагань: представиники Маріуполя вибороли 26 золотих, 12 срібних та 3 бронзові нагороди.

Переможців за результатами особистої першості  нагороджено медалями та грамотами департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Довідка

Таїландський бокс (в перекладі «поєдинок вільних» або «вільний бій») походить від старовинного таїландського бойового мистецтва Муай Боран - метода ведення боротьби без зброї, витоки якого сягають декількох тисячоліть. Наразі таїландський бокс має величезну популярність як у Таїланді, так і далеко за його межами. В Україні також є чимало прихильників та чемпіонів з цього видовищного, але поки що екзотичного для багатьох з нас виду єдиноборства. 

 
31.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах