Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з військово-спортивного багатоборства у Слов’янську

21-22 травня у Слов’янську відбулись змагання з військово-спортивного багатоборства «Готовий до захисту Вітчизни» серед студентів факультету фізичного виховання ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет».

В спортивному корпусі державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» та комунальному закладі «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська» змагались юнаки І-V курсів факультету фізичного виховання, загалом 21 студент.

Змагання з багатобоства тривали два дні. Протягом першого дня студенти змагалися у кульовій стрільбі з пневматичної гвинтівки, неповному розбиранні та збиранні автомату АКМ, підтягуванні на поперечині, бігу на 1000 м. Другого дня учасники випробували себе у метанні гранати вагою 700 гр та плаванні на 50 м.

У загальному заліку в командній першості перемогла команда студентів 3-го курсу, друге і третє місця посіли команди 1-го і 2-го курсу.

У загальному заліку в особистій першості золоту медаль здобув Олексій Барда (3-й курс), срібну нагороду - Сергій Гарний (2-й курс), бронзову - Олег Снігуренко (1-й курс).

Переможцями в окремих видах стали Владислав Яковенко (2-й курс, кульова стрільба з пневматичної гвинтівки), Владислав Куліков (3-й курс, неповна розборка та зборка автомату, підтягування на поперечині), Євген Денисенко (3-й курс, біг 1000 м), Олег Снігуренко (1-й курс, метання гранати), Дмитро Строган (1-й курс, плавання 50 м).

Практичну допомогу в проведенні змагань надали військовослужбовці військової частини 3035.

Переможців і призерів військово-спортивного багатоборства нагороджено грамотами від факультету фізичного виховання та медалями від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

 
27.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах