Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дівчата лиманської «Багіри»-ДЮСШ – володарки Суперкубку Донецької області

20 травня на спортивній базі села Черкаське Слов`янського району відбувся матч жіночих команд за Суперкубок Донецької області, в якому зустрілись команди «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) та «Верес»-ІРОМАШ (Слов`янська КДЮСШ «Колос»), володарки Кубку області та срібні призерки чемпіонату області.

З перших хвилин матчу «Багіра» захопила ігрову і територіальну перевагу завдяки швидкій роботі з м`ячем, різномаїттю тактичних схем, що принесло свої результати. На четвертій хвилині матчу після багатоходівки атаку «пантерочок» завершила потужним ударом капітан команди Альбіна Юденко.

Надалі вона ще тричі вразила ворота суперниць. По одному голу забили Дар`я Запара та Софія Скицька, а у відповідь слов`янські дівчата провели гол престижу від Ірини Федотенко.

У підсумку 6:1 - перемогу святкувала команда «Багіра», яка і стала володаркою Суперкубка Донецької області. Команду нагороджено кубком та грамотою, а гравчинь - медалями і грамотами департаменту сім`ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Склад «Багіри»-ДЮСШ: Валерія Тюхтій, Альбіна Юденко, Каріна Чувилка, Юлія Бундюк, Юлія Вялих, Софія Скицька, Аліна Кузенко, Марія Воронкіна, Анна Тимофєєва, Дар`я Запара, Анастасія Грітченко, Анастасія Хімінець. Головний тренер ФК «Багіра» міста Лиман та голова клубу - Олександр Резніков.

Склад команди «Верес»-ІРОМАШ (Слов`янська КДЮСШ «Колос»): Ірина Колтакова, Ірина Федотенко, Діана Федоренко, Анастасія Ширяєва, Анастасія Лубінець, Катерина Усачова, Катерина Степаненко, Олена Веклич, Діана Алаєва, Христина Лаврова. Підготували команду директор Слов`янської КДЮСШ «Колос» Леонід Гусяков і тренер Олександр Березнєв. 

Спортивний сезон 2017-2018 років у жіночому футзалі завершено, і варто зазначити, що він був дуже насиченим як змаганнями обласного рівня, так і всеукраїнського. Вперше в історії жіночого футзалу Донецької області команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) виступила у чемпіонаті України серед жіночих команд Вищої ліги, де посіла сьоме місце. Як для дебюту команди на такому рівні - це непоганий результат!

Керівництво клубу «Багіра», тренерський склад та гравчині команди мають бажання вже в наступному спортивному сезоні 2018-2019 років покращити результат - увійти до п`ятірки кращих жіночих команд країни. Одним з пріоритетів у планах клубу є розвиток дівочого футзалу у всіх вікових категоріях (старша - 2002-2003 р.н., середня - 2004-2005 р.н., молодша - 2006-2007 р.н.) - як на місцевому, так і на обласному рівні. 

 
26.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах