Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх». Фестиваль, легкоатлетична естафета, змагання на тренажерах, турніри з міні-футболу серед військовиків і дворових команд

За минулий  тиждень (14-20 травня) мережа центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області провела низку масових заходів.

Спортивно-масові заходи у Гірнику

 

18 травня в місті Гірник, на майданчику з антивандальним тренажерним обладнанням,  проведено спортивно-масові заходи «Спортивна неділя», «Вправний веслувальник» та «Краса та витривалість».

До участі залучено молодь віком 13-25 років. Головною метою заходу є популяризація масових заннять фізичною культурою різних верст населення. Ці змагання заохотили до зайнять спортом не тільки молодь, але й молодших жителів міста й дорослих.

Команду переможців нагороджено подарунками та дипломами. На додачу подарунки отримали найкращі учасники в номінаціях «Вправний веслувальник» і «Краса та витривалість».

Спортивний фестиваль до Дня Європи у Краматорську

19 травня у ПкіВ «Ювілейній» м .Краматорськ проведено Спортивний фестиваль до Дня Європи в рамках святкування 150-річчя міста.

Участь взяли приблизно 100 учасників з навчальних закладів, підприємств та організацій Краматорська. Багато учасників – представники МК «ДДМА», медичного університету та заводу СКМЗ.

Всі, хто мав бажання, взяли участь у змаганнях з армспорту, поштовху гирі та кросфіт комплексі. Діти змагалися в спортивних естафетах. 

Призерів нагороджено подарунками від спонсорів фестивалю – суші-бару «Ітадакімасу» та Фітнес-клуб «Малібу» (Краматорськ), а також медалями, грамотами та сувенірами до 150-річчя міста.

Організаторами заходу виступили управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради, Центр ФЗН «Спорт для всіх», громадські організації «Здоровий вибір», «Екологія промислового регіону», Асоціація молоді «НКМЗ».

Легкоатлетична естафета у Костянтинівці

17 травня в ПКіВ м. Костянтинівка проведено щорічну легкоатлетичну естафету на приз газети «Знам’я індустрії», в якій взяли участь 21 команда з міста та району загальною кількість 210 осіб.

За результатами змагань перше місце посів Медичний коледж, друге місце - Індустріальний технікум, третє місце - КТЛНАУ. Серед шкіл перемогла ЗОШ №6.

Всіх переможців нагороджено кубками, м’ячами, солодкими призами та грамотами.

Змагання з міні-футболу серед віськовослужбовців у Бахмуті

У місті Бахмут, на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81-а, проведено першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин. У змаганнях взяли участь 7 команд молодих, енергійних  чоловіків-військовослужбовців.

Всі ігри пройшли з величезним настроєм і прагненням перемоги. Було видно, як учасники турніру скучили за мирними спортивними баталіями. Спортивні змагання серед військослужбовців не тільки сприяють фізичному розвитку і зміцнюють бойовий дух бійців, але й є одним з засобів психологічного розвантаження та відновлення.  

Переможців і призерів нагороджено грамотами командування ОТУ «Північ», кубками управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Турнір з міні-футболу серед дворових команд у Маріуполі

19 травня у Маріуполі, на спортивному майданчику за адресою вул. Київська, 46, проведено перший етап турніру з міні-футболу серед дворових команд (КСН) Лівобережного району міста, у якому взяли участь 6 команд.

У першій грі команда КСН «Новий Восточний» з рахунком 6:3 перемогла команду КСН «Троїцький»+КСН «Первомайський».

У другій грі команда КСН «Жемчужний»+КСН «Азовець» з рахунком 3:1 перемогла команду КСН «Азовстальський».

У третій грі команда КСН «Маркохім» з рахунком 1:0 перемогла команду КСН «Центральний».

Організатори змагань - МЦФЗН «Спорт для всіх», головний суддя – Д.С. Фартушний. 

 

 
24.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах