Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новий формат обласних змагань «Спортивна родина» серед дитячих будинків сімейного типу та прийомних родин

17 травня в Краматорську до Дня сім’ї, вірності та любові пройшли змагання серед дитячих будинків сімейного типу та прийомних родин Донецької області «Спортивна родина».

Організатори заходу – обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків – цього року вирішили змінити традиційні для минулих років естафети на спортивне орієнтування.

У захоплюючу спортивну пригоду вирушили сім сімей з дітьми віком від 5 до 15 років. Учасники змагань за допомогою мапи та компасу повинні були здолати трасу невідомої їм місцевості – краматорського парку «Ювілейний», де в певній послідовності розташували контрольні пункти. Переможець визначався за часом проходження дистанції, що склала півтора кілометри.

У підсумку, кращою стала родина Терех, діти якої є постійними учасниками  змагань, що проводить обласна ДЮСШ для дітей-сиріт. На другому місці – родина Середа, на третьому – Бірюкови.

Учасників змагань нагородив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. «Велика шана і подяка вам, родинам, за те що ви пропагуєте здоровий спосіб життя, активно берете участь у спортивних заходах. Сподіваюсь, що дружба з фізичною культурою та спортом допоможе кожному з вас по життю», - сказав він.

Переможцям та призерам вручили грамоти і кубки від департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Також за підсумками призової лотереї кожен учасник отримав подарунок на згадку про участь у святі від обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишись без піклування батьків.

 
 
 
 
 
24.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах