Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо ФК «Шахтар» із «золотим дублем» у сезоні 2017/2018

13 травня в 31-му турі Української Прем’єр-Ліги сезону 2017-2018 років донецький «Шахтар» переміг у матчі з рівненським «Вересом», завдяки чому за тур до фінішу завоював одинадцятий чемпіонський титул. Золоті медалі команда Донеччини поклала в Кубок України, дванадцятий у своїй історії, який днями раніше (9 травня) виграла в протистоянні з найбільш принциповим суперником – київським «Динамо».

Наводимо текст вітання футбольному клубу «Шахтар» від директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановні керівництво, спортсмени і тренери футбольного клубу «Шахтар»!

Прийміть щирі вітання із здобуттям «золотого дублю» у сезоні 2017/2018!

Цьогорічні перемоги поповнили багату колекцію команди: золоті медалі чемпіонату України ви завоювали вже водинадцяте, а Кубок України – удванадцяте.

Високі досягнення стали можливими завдяки спільній роботі кожного працівника клубу – професіонала у своїй справі, непоступливому характеру, витримці та силі волі, що проявляли футболісти на полі.

За останні два роки клубний музей поповнився п’ятьма національними трофеями – враховуючи всі обставини, у яких «Шахтар» сьогодні проводить матчі, ці успіхи є більш, ніж вагомими.

Ми щиро дякуємо команді за яскраву переможну гру, яка стала надійним джерелом позитивних емоцій та оптимізму для всіх мешканців Донеччини!

Бажаємо клубу «Шахтар» і надалі продовжувати динамічний рух  уперед, святкувати нові звитяги, успішно представляючи Донецький край як в Україні, так і на європейській арені!».

 

 
14.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах