Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх». Свято на водній станції, велодень і турнір з футболу

Протягом минулого тижня (з 30 квітня по 6 травня) мережею Центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.

Свято на водній станції Маріуполя

5 травня у Маріуполі, на Іллічівській водно-спортивній станції (вул. Мічмана Павлова, 1),   зібрались всі, хто закоханий у Маріуполь, хто небайдужий до Азовського моря, для кого риболовля – найкращий спосіб відпочинку.

Всіх мариупольців з відкриттям фестивалю привітав секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма. Духовий оркестр ГУ ДСНС України в Донецькій області «Фенікс» виконав марші і українські мелодії.

У святі взяли участь інструктори Маріупольського  центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх».

Для найменших учавсників було організовано атракціон «Дитяча риболовля». Також працювала виїздна кухня. Учасникі запускали повітряних зміїв, змагалися в лові бичка з пірсу.

Творчий подарунок мариупольцям підготував колективи Міського Палацу культури Лівобережжя - Народний театр пісні «Forte music», солісти Народного ансамблю бального танцю «Вернісаж»  Іван Павлівський і Єва Корфіатіс, зразковий ансамбль класичного танцю «Пірует».

Колекція «Водний світ» (Зразковий театр мод «Анжеліка») викликала грім оплесків і позитивних емоцій - кожен зробив фотографію з мешканцями морів і океанів.

Танцювальний морський флешмоб! Пам'ятні нагороди і солодкі призи отримали юні рибалки. Прекрасна погода, відмінний настрій! Свято вдалося!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Велодень у Костянтинівці

6 травня у Костянтинівці міський відділ з фізичної культури і спорту і Центр «Спорт для всіх»  провели велопробіг, в якому взяли участь приблизно 70 осіб віком від 9 до 73 років.

Цей велопробіг є живою агітацією здорового способу життя. Після вітальних слів заступника міського голови Віктора Василенка та проведення інструктажу з техніки безпеки був оголошен старт за маршрутом від парку «Ювілейний» до ставка Хрущовський, а це 10 кілометрів в один бік.

Під час проміжного фінішу всі бажаючі мали змогу підживитися гарячим обідом, приготовленим в польових умовах, отримати насолоду від красоти весняної природи. Любителі рухливих ігор прийняли участь у вело-конкурсах та кільцевій гонці на вибування.

Всіх переможців нагороджено призами від магазину «Велоцентр» (Євген Єремеєв). За традицією, вело-день було завершено загальною фотографією на згадку для всіх учасників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кубок Покровська з футболу на призи Центру «Спорт для всіх»

6 травня відбулась фінальна зустріч Кубку міста Покровська з футболу на призи Покровського міського центру  фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» серед команд промислових підприємств, організацій різних форм власності та учбових закладів.

У змаганнях, які тривали з 7 квітня по 6 травня на майданчику зі штучним покриттям опорної школи №9, взяли участь 15 команд (230  учасників) з міст

Покровськ, Новогродівка, Добропілля, Мирноград, а такод Межівського району.

До фіналу дійшли команди «Спорт для всіх - 1» (Покровськ) і «Молот» (Новогродівка), з рахунком 1:0  перемогла команда міста Покровськ і здобула кубок.

Кращі у номінаціях: «Кращий воротар» - Сергій Прусс («Молот»), «Кращий гравець» - Валерій Власович («Спорт для всіх - 1»).

Організатором цих змагань виступив Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  

 
13.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах