Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


41 нагороду чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації здобула збірна Донеччини у Сумах

З 28 квітня по 2 травня на Сумщині відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях (дорослі, юніори, юнаки), у якому взяли участь понад 180 спортсменів з 11 областей країни.

Донеччину на змаганнях гідно представила збірна команда, яка склалася з представників Лиману і Слов’янська, адже вибороли наші спортсмени 10 золотих, 26 срібних і 5 бронзових нагород чемпіонату.

За підсумками змагань Анастасія Сорока (Ж-12) в особистому заліку посіла третє місце і стала тричі другою в командному заліку з партнерками по команді Іриною Полубенцевою і Марією Кравцовою.

В категорії молодших юнаків в особистому заліку «Ч-12» Данило Дворніков посів три перших та одне друге місце, а в парі з Тимофієм Жижко в командному заліку тричі посіли друге місце і одне четверте.

Наша жіноча команда «Ж-21» у складі Світлани Полубенцевої і Карини Зорі посіли три других місця, а Світлана ще й перше місце в особистому заліку.

У групі чоловіків «Ч-21» не було рівних заслуженому майстру спорту України Олексію Іваньку, який в особистому заліку виборов два перших та два других місця. Також наші чоловіки у складі Олексія Іванька та Олега Полубенцева в командному заліку посіли два перших, одне друге та одне третє місце чемпіонату.

В загальнокомандному заліку Донецька область посіла четверте місце змагань, поступившись команді міста Київ, а також командам Сумської і Вінницької областей.

 


 

 
05.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах