Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласна ДЮСШ з кікбоксінгу: «Завжди і в усьому бути кращими»

З 2015 року в місті Покровськ (колишній Красноармійськ) працює Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з кікбоксінгу – комунальний позашкільний заклад спортивного профілю. Координацію діяльності обласної ДЮСШ здійснює департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Заняття проводяться на базах, розташованих у 13 містах Донецької області: Покровськ, Родинське, Новогродівка, Торецьк, Маріуполь, Краматорськ, Курахове, Слов’янськ, Лиман, Костянтинівка, Мирноград, Бахмут, Волноваха. Тренерсько-викладацький представлений 19 тренерами.

Девіз Школи: «Завжди і в усьому бути кращими!». Організація її роботи, що здійснюється протягом всіх років її існування, ґрунтується на найбільш передових науково-методичних і педагогічних методах виховання підростаючого покоління. Усі тренери пройшли спортивну підготовку з різних видів бойових мистецтв і мають високі спортивні звання «майстер спорту», «майстер спорту міжнародного класу». Щорічно тренери-викладачі беруть участь у різних симпозіумах, наукових та інших конференціях і раз на 4 роки проходять курси підвищення кваліфікації.

Спортсмени Школи беруть участь у змаганнях обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівнів. На даний момент у ОДЮСШ з кікбоксінгу займаються близько 550 учнів, які сформовані в різні групи – початкової, базової, спеціальної підготовки.

Протягом всього періоду діяльності обласної спортшколи (створена за рішенням сесії Донецької обласної ради 30 червня 2000 року) її спортсмени постійно входять до складу збірної команди України з кікбоксингу і є беззмінними переможцями першостей, чемпіонатів і Кубків України, призерами та переможцями чемпіонатів Європи, світу та інших міжнародних турнірів. За підсумками виступів у 2017 році до складу збірної команди України з кікбоксингу на 2018-й увійшло 30 спортсменів ОДЮСШ: члени – 8, кандидати та резерв – по 11.

Підсумком плідної роботи Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу стало присвоєння їй у 2009 році наказом Міністерства сім'ї, молоді та спорту України вищої категорії. Наприкінці 2017 року завдяки високим показникам роботи Школа вже втретє підтвердила вищу категорію.

 
04.05.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах