Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Долучаємось до нового бігового проекту Runday

28 квітня у Маріуполі вперше пройде забіг Runday (місце старту - біля центрального входу в парк Приморський о 9:00). На 5 травня прем’єра Runday запланована у Краматорську.

О 8:30 проводимо обов’язкову розминку, а після фінішу - заминку з усіма учасниками забігу. Старт та фініш в одній точці. Приєднатися можуть усі!

Ініціатива реалізується за підтримки Програми розвитку ООН в Україні за кошти Європейського Союзу, Швейцарії і Швеції та у партнерстві зі Структурою ООН Жінки в рамках Програми відновлення та розбудови миру.

Що таке Runday? Розповідають організатори проекту. Це безкоштовні щосуботні забіги на 5 км з фіксацією часу. Забіги відкриті для всіх. Ти можеш нестися швидше вітру, бігти в легкому темпі, або просто пройти дистанцію. Ми раді бачити професійних спортсменів, але нашою найбільшою гордістю є люди, чиї перші кроки в спорті відбуваються на наших заходах. Майже два роки наші волонтери організовують забіги по Україні. Щосуботи, о 9:00, наші учасники виходять на пробіжку в Києві, Львові, Одесі, Тернополі та Івано-Франківську.

Чому Runday?

1. Це нова українська бігова спільнота, яка об’єднує майже 3000 учасників. За два роки ми організували 386 заходів, пробігли разом 27855 км і поволонтерили 2018 годин.

2. Це безкоштовно.

3. У нас немає обмежень за віком. Ми обираємо машрути, які підійдуть для учасників в інвалідних візках. Ми вітаємо всіх без винятку і чекаємо, поки не фінішує останній. Якщо у вас є чотирилапі улюбленці - їм також завжди раді.

4. Ми фіксуємо час кожного учасника та публікуємо результати на сайті runday.org. Наші учасники можуть відслідковувати свої результати і бачити прогрес.

5. Це весело та корисно для здоров’я!

Також до проекту ​Runday долучаються Харків (28 квітня), Краматорськ (5 травня), Коломия (5 травня), Сєвєродонецьк (12 травня).

Більше інформації про наш проект читайте на http://runday.org/

Відеопрезентація: https://www.youtube.com/watch?v=FOd6oAVy1Zw&t=42s

Ми відкриті до співпраці з медіа. За додатковою інформацією та організацією інтерв’ю звертайтеся:

Альона Лащенко,​ співорганізатор +380507278160 alyona@runday.org

Ієн Бідер,​ організатор та керівник проекту (тільки англійська мова) +380636195164 ian@runday.org

Яна Виблова​, комунікація +380954538973 yana@runday.org

Mariupol runday у Facebook: https://www.facebook.com/Mariupol-runday-817127318473198/ 

 
27.04.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах