Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський резерв Донеччини приєднався до Всеукраїнської благодійної акції «Почуй світ!»

У період з 2 по 22 квітня по всіх регіонах України пройшла ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!». Уже третій рік поспіль активну участь в цьому заході взяли учні, студенти та персонал Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки.

Плекай добро, воно повернеться до тебе,

Чини добро, і будеш ти в раю...

Роби добро. Господь сказав: «Так треба!

Я здалека добро розпізнаю...»

Головною метою Акції є збір коштів для дітей з вадами слуху, щоб придбати медичне обладнання для дитячих лікарень відповідної області. Акція, що полягає у суспільному зборі коштів для закупівлі медичного обладнання, проводится щовесни, з тією різницею, що кожного року з галузей дитячої медицини вибирається нова тема.

Безпосередньо збір коштів ведуть волонтери, які обов’язково мають спеціально виготовлені для збору грошей скриньки з символікою Фонду (з визначиними захисними елементами) та бейджі-ідентифікатори (з особистою фотографією, з печаткою Фонду, та таким самим порядковим номером, що й на скринці).

Волонтери наклеюють кожному, хто кидає кошти до скриньки, яскраве сердечко – наклейку з символічним смайликом Фонду і до кінця дня всім видно, як багато людей встигли приєднатись до Акції, щоб надати допомогу діткам. Допомога – це більше, ніж слова…

 
22.04.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах