Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулись зональні змагання Спартакіади депутатів

19 квітня в місті Маріуполі в спортивному комплексі  «Іллічівець» відбулось урочисте відкриття зональних змагань ІІ етапу Спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області (південна зона).

Депутати змагались у 5-ти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки. Всього прийняли участь понад 80 депутатів з 6 збірних команд: Волноваського, Великоновосілківського, Нікольського,  Мангушського районів, міста Маріуполя та Бойківського району.

В урочистому відкритті прийняли участь: секретар Маріупольської міської ради, депутат міської ради Степан Махсма, начальник управління з фізичної культури та спорту міської ради Олексій Казанцев, голова обласної організації ВФСТ «Колос» Іван Костянецький, відділ організаційно-спортивної роботи департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

На початку змагань всіх учасників порадували показовими виступами юні гімнастки. Почесні гості привітали учасників з початком змагань, пролунав гімн, було піднято прапор та проголошено початок змагань.

У запеклій боротьбі  у загальнокомандному заліку команди посіли наступні місця:

1 м. – команда депутатів Великоновосілківського району;

2 м. – Мангушського району;

3 м. – Нікольського району.

Що стосується окремих видів, то кращими в волейболі, футзалі, шашках були депутати Великої Новосілки, в шахах – Нікольського району, настільному тенісі – Волноваського району.

За підсумками цих змагань команди, що посіли 1-3 місця завоювали право взяти участь у фінальних змаганнях Спартакіади серед депутатів Донецької області, які відбудуться 3-4 травня поточного року в місті Слов’янську.

Також зазначаємо, що зональні змагання Спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області (північна зона) відбудуться 26-27 квітня 2018 року в місті Слов’янську.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
20.04.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах