Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможцями командного заліку на чемпіонаті Донецької області стали дзюдоїсти Слов’янська

13-14 квітня у Бахмуті, у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург», відбувся чемпіонат Донецької області з дзюдо серед молоді віком до 23 років, а також серед юнаків та дівчат віком до 14 і до 12 років (2005-2006, 2007-2008 р.н.).

У змаганнях взяли участь 357 спортсменів з 14 міст та районів Донецької області, а також гості з міст Рубіжне та Сєвєродонецьк Луганської області.

На церемонії відкриття учасників змагань привітав Ігор Анушкевич, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки.

У старшій віковій групі проводився відбір до збірної команди Донецької області для участі у чемпіонаті України серед молоді (до 23 років), який відбудеться у місті Дніпро з 3 по 5 травня. Кращою командою у цій віковій категорії стала збірна Слов’янська, друге місце посів Бахмут, третє - Покровськ.  

Серед юнаків віком до 14 років домінували спортсмени  Покровська, посунувши Нікольський район на другу позицію, а Краматорськ - на третю. У молодшій віковій групі лідерами стали дзюдоїсти Добропілля, друге місце у Слов’янська, третє - у Маріуполя.

У загальнокомандному заліку всіх вікових категорій  перше місце посів Слов’янськ, друге місце - Лиман, третє - Покровськ. 

Перші місця посіли Олександр Ніколаєнко, Павло Прихидний, Софія Архіпова, Олексій Люшненко, Михайло Резніков, Максим Разгонов, Шахруз Султанназіров, Зоя Пилипчатина, Валентина Стаднік, Марина Шаталова.

Усіх переможців і призерів змагання нагороджено грамотами та медалями від департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації. 

 
16.04.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах