Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Федерація баскетболу Маріуполя офіційно долучилась до ФБУ

28 березня в Києві відбулося засідання виконавчого комітету Федерації баскетболу України, на якому Федерація баскетболу Маріуполя стала колективним членом ФБУ.

Нагадаємо, що членом Федерації баскетболу України є легендарний маріупольський баскетболіст Олександр Скутельник, семиразовий чемпіон країни.

На засіданні виконкому розглянуто низку важливих питань, що стосуються майбутнього баскетболу України. Одне з них - прийняття Федерації баскетболу Маріуполя колективним членом національної федерації. Разом з Маріуполем до складу ФБУ прийнято федерації міст Івано-Франківськ, Одеса, Полтава, Харків, Черкаси.

Варто зазначити, що офіційне представництво в національній федерації мають не всі міста нашої країни. Для цього необхідно мати розвинену інфраструктуру і систему розвитку баскетболу.

Рішення виконавчого комітету ФБУ прийнято на підставі пункту 4.1, Статті 6. Розділу ІІІ Статуту федерації, в якому значиться: «Членами ФБУ можуть стати регіональні федерації баскетболу, федерації (асоціації) баскетболу міст обласного значення та федерації (асоціації) баскетболу міст з населенням не менше ніж 100 000, та які мають розвинену інфраструктуру баскетболу та систему розвитку баскетболу». 

 
31.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах