Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медалі чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації прибули на Донеччину

22-25 березня на Херсонщині відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на скорочених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків, у якому взяли участь приблизно 200 спортсменів з 16-ти областей України.

Представниця Лиману Анастасія Сорока у категорії Ж-12 в особистому заліку стала двічі срібною призеркою та двічі другою в командному заліку разом з партнеркою по команді Іриною Полубенцевою.

У категорії молодших юнаків в особистому заліку Ч-12 Данило Дворніков з Лиману посів два перших, одне друге та одне третє місце. А жіноча команда Ж-21 у складі Світлани Полубенцевої і Карини Зорі (м. Слов’янськ) посіли два других та два третіх місця.

У групі чоловіків Ч-21 не було рівних заслуженому майстру спорту України Олексію Іваньку (м. Лиман), який в особистому заліку виборов три перших та одне друге місце, поступившись тільки своєму земляку та партнеру по команді – заслуженому майстру спорту України Сергію Штаньку, який у свій актив в особистому заліку записав одне перше та два третіх місця.

Також наші чоловіки - Олексій Іванько, Сергій Штанько та Олег Полубенцев - стали чотириразовими переможцями чемпіонату в командному заліку.

У загальнокомандному заліку Донецька область посіла третє місце, поступившись команді міста Київ та команді Сумської області.

 
29.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах