Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини привезли медалі з Дніпра і Рубіжного

24-25 березня в місті Дніпро відбувся 30-й Міжнародний турнір пам’яті Івана Прищепи, а у Рубіжному - відкритий чемпіонат Луганської області. Дзюдоїсти Донеччини вибороли нагороди і зійшли на п’єдестали цих змагань.

24-25 березня у Дніпрі пройшов 30-й Міжнародний турнір пам’яті Івана Прищепи. Представники Азербайджану, Грузії , Турції та спортсмени з усіх куточків України виборювали звання чемпіона.

До збірної команди Донецької області увійшли шестеро спортсменів. Здобув чотири перемоги в п’ятьох сутичках, бронзову нагороду виборов Данило Ларкін з Лиману, представник Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Наш земляк Максим Казначєєв, який навчається у Харківському училищі олімпійського резерву, також виборов «бронзу».

24 березня молодші спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи міста Лиман виступили у Рубіжному на відкритому чемпіонаті Луганської області з дзюдо.

Чемпіоном серед дорослих спортсменів став Олексій Рогоза, а Олександр Бейгуленко виборов срібну медаль.

25 березня лиманські дзюдоїсти під керівництвом тренер Олексія Роменського вдало виступили на обласному турнірі з боротьби самбо у Слов’янську. Участь у турнірі взяли участь понад 200-х спортсменів, серед яких лиманці вибороли дев’ять медалей (4+3+2).

Чемпіонами стали Миколай Іванисенко, Ярослав Шепілов, Олександр Ніколаєнко, Артем Дзюба, срібними призерами - Гліб Усенко, Андрій Гудзенко, Михайло Резніков, бронзовими призерами - Кирило Гримов, Микита Груздов. 

 
27.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах