Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв обласні легкоатлетичні змагання в програмі Спартакіади «Повір у себе»

22 березня на базі стадіону «Металург» в Бахмуті відбулися змагання з легкої атлетики серед дітей з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату.

У рамках програми Спартакіади Донецької області «Повір у себе» майстерність демонстрували представники Вугледара, Мирнограда, Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 23 Донецької обласної ради, збірної комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів».

Змагання проходили в особистій першості окремо серед юнаків і дівчат, у двох вікових групах (старша – 2001-2004, молодша – 2005-2008 рр.н.).

Кубками нагородили найкращих спортсменів Спартакіади за нозологіями:

- вади слуху – Вероніка Чиж (Мирноград);

- ураження опорно-рухового апарату – Анастасія Долженко (Мирноград), Віктор Витовтов (збірна Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів, Бахмут);

- вади зору – Олександр та Єва Каулькіни (Слов’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 23);

- вади розумового та фізичного розвитку – Микола Якубовський (Миколаївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 7).

Героями відчули себе не лише лідери забігів, а й усі спортсмени. Адже професійний спорт для дітей з обмеженими фізичними можливостями – колосальний прояв волі і мужності. Кожен учасник отримав грамоту та медаль, і це одна з традицій легкоатлетичних турнірів. Підтримали спортсменів заслужений тренер України з легкої атлетики Ігор Скирда та в.о. директора комунального закладу «Донецька дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів» Юрій Оніщенко.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області з легкої атлетики та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», де представники нашого регіону неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

 

 
23.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах