Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку день працівників сільського господарства відзначили проведенням футбольних змагань

9 листопада в Донецьку на стадіоні «Кіровець» відбувся Кубок Донецької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу.

На урочистій церемонії відкриття змагань, які були присвячені Дню працівників сільського господарства, з вітальним словом до учасників звернулись представник Департаменту агропромислового розвитку Володимир Єрга та голова ДОО ВФСТ «Колос» Вадим Кашеваров.

Загалом у турнірі взяло участь 7 команд, які представляли збірні районів області та спортивні колективи окремих підприємств. Учасники були розподілені на дві підгрупи, де грали за коловою системою.

За результатами попередніх ігор у фіналі зустрілись команда «Енергія» з Курахового (тренер – Анатолій Міняйло) та збірна Мар’їнського району (тренери – Геннадій Тамбулатов та Олександр Момот). Основний час закінчився з рахунком 1:1, а в серії пенальті точнішими були футболісти збірної Мар’їнського району, яких на трибунах палко підтримував голова райдержадміністрації та місцевої федерації футболу Роман Гаврін.

У грі за бронзові нагороди команда «Спартак» із Ясинуватського району (тренер – Геннадій Інодін) з мінімальним рахунком здолала колектив «Сельком» з Першотравневого району.

Переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти та медалі від обласної організації ФСТ «Колос». Подяками за особистий внесок у розвиток сільського футболу були відзначені Володимир Караберов («Сельком», Ялта) та Ігор Хоруженко (Слов’янський район).

 
11.11.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах