Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артур Сасік став бронзовим призером всеукраїнських змагань «Гвардійський ривок»

23-25 лютого в місті Житомир проходили Всеукраїнські змагання з гирьового спорту «Гвардійський ривок», які зібрали військовослужбовців Збройних Сил України, правоохоронців та інших спортсменів з усіх куточків України – усього 280 чоловік.

Сутність вправи «Гвардійський ривок» полягає в тому, що гирьовик за відведені йому 12 хвилин має виконати найбільшу кількість підйомів з довільною зміною руки, що працює. Чоловіки працюють з гирею вагою 24 кг, при цьому всіх учасників розподіляють на 7 вагових категорій. Жінки змагаються з гирею вагою 16 кг у чотирьох вагових категоріях.

Донецьку область на турнірі представляв майстер спорту України Артур Сасік (Добропільський район, тренер Віта Лагойко), який потрапив у вагову категорію до 78 кг. Виконавши 265 підйомів гирі вагою 24 кг, наш спортсмен піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани.

Додамо, що змагання «Гвардійський ривок» стали вже традиційними всеукраїнськими і проводяться в три етапи протягом календарного року. З поточного року вони увійшли до програми Спартакіади Збройних Сил України.

 
15.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах