Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Незабутній вояж юних дзюдоїстів Донеччини до Італії

24-25 лютого юні спортсмени Донеччини вдало виступили  на XXXI Міжнародному турнірі з дзюдо «International Trophy Vittorio Veneto 2018», який відбувся в італійському місті Тревізо.

Чемпіоном міжнародного змагання став Артем Дзюба (Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа м. Лиман), срібним призером - Варвара Лисенко (ДЮСШ дитячо-юнацька спортивна школа м. Лиман). Ще один наш представник - Ян Сергєєв - посів п’яте місце у надскладній ваговій категорії, де за призові місця боролися 64 спортсмени. Варто додати, що юні лиманці не лише вдало виступили на змаганнях, але й здійснили мандрівку до чарівній Венеції.

Поки трійко лиманців здобували міжнародний досвід, їх товариші у кількісному складі 31 спортсмен взяли участь у регіональній обласній першості, яку присвячено 35-річчю дзюдо в місті Слов’янськ. Цікаво, що на це змагання завітав  засновник школи дзюдо в Слов’янску Ігор Анушкевич, який нині працює директором Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки.

Кращими серед лиманських дзюдоїстів стали Олексій Люшненко і Михайло Скрипник (Обласна КДЮСШ), які стали чемпіонами. «Срібло» вибороли Михайло Резников і Артем Смаглій (Обласна КДЮСШ), а також представники ДЮСШ м. Лиман – Богдан Костюченко і Андрій Хмеленко. Бронзовими призерами стали Андрій Гудзенко, Кирило Гримов, Іван Лакушев, Гліб Новиков, Микола Іванисенко, Гліб Зема, Олександр Ніколаєнко. 

 
13.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах