Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Семінар щодо актуальних питань соціальної сфери в Донецькій області

5 листопада в залі засідань департаменту освіти і науки облдержадміністрації заступник губернатора Тамара Лук’янчук провела семінар із заступниками міських голів і голів райдержадміністрацій щодо актуальних питань соціальної сфери в Донецькій області.

У заході взяв участь в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, який ознайомив присутніх із проблемними питаннями розвитку фізичної культури і спорту в області.

Володимир Мицик відзначив, що на сьогодні органи управління з питань сім’ї, молоді та спорту в роботі з іншими структурами набули певного досвіду у вирішенні спільних питань, але, на жаль, зазначена структура залишається малоефективною. У цьому випадку пріоритетними і найбільш соціально значущими стають інші проблеми, а спорт залишається без потрібної уваги і участі.

Також він звернув увагу на ряд актуальних питань, а саме:

- збереження і розширення мережі центрів „Спорт для всіх”;

- проблемні питання діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл;

- виконання Протокольного рішення за результатами засідання Громадської гуманітарної ради під головуванням Президента України Віктора Януковича від 30 вересня 2010 року і відповідного доручення голови облдержадміністрації з цього питання.

 
05.11.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах