Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначені переможці відкритого чемпіонату Донецької області з черліденгу

24 лютого в малому залі палацу культури ПАТ «ШУ «Покровське» зібралося більше трьохсот чоловік, серед яких – 150 спортсменів-учасників відкритого чемпіонату Донецької області з черліденгу.

На урочистому відкритті змагань черлідерів та їх батьків привітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. «Я вдячний обласній федерації черліденгу за те, що ви дійсно розвиваєте свій вид спорту, гідно представляючи Донеччину на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Сподіваюсь, що кількість учасників змагань та їх географія день за днем тільки зростатимуть», - зазначив він.

Також із теплими побажаннями до спортсменів звернулися директор дитячо-юнацької спортивної школи Покровська Ігор Юркін та директор Покровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Віталій Щербинка.

Під час урочистостей президент Донецької обласної федерації черліденгу та груп підтримки спортивних команд Наталія Коновалюк привітала тренерів, які вдало здали іспити. Наймолодша з них – 18-тирічна Діана Малярова з Покровська, вихованка спортивного клубу «Альтаір».

Протягом змагань за звання найсильніших змагалися черлідери віком від 4 до 18 років, які показували спортивну майстерність у різних видах програми: чер-данс-джаз, фрістайл, хіп-хоп команди, квартети, дуети, соло. Учасниками чемпіонату були як досвідчені спортсмени, так і ті, хто займається цим видом спорту зовсім нещодавно, – представники Покровська, Родинського, Дружківки, Білицького, а також Дніпра і Павлограда (Дніпропетровська область).

У підсумку, найрезультативнішими виявилися покровські черлідери, які здобули 80 золотих медалей. У активі команди з Родинського, підопічних тренера Світлани Ситнік, – 62 «золота». Спортсмени з Білицького (тренер Яна Шаталова) отримали близько 30-ти нагород найвищого ґатунку.

 
 

 
04.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах