Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Міністерстві молоді та спорту України заслухали звіт роботи в Донецькій області за 2017 рік

2 березня в Міністерстві молоді та спорту України відбулося заслуховування за підсумками подання річної статистичної звітності за формою № 2-ФК «Звіт з фізичної культури і спорту» за 2017 рік від Донецької області.

Захід пройшов за участю заступника Міністра молоді та спорту України Ярослава Войтовича, державного секретаря Міністерства молоді та спорту України Олега Немчінова, директора департаменту олімпійського спорту Мінмолодьспорту Романа Вірастюка, директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Мінмолодьспорту Матвія Бідного. Також на засіданні були присутні представники центральних рад фізкультурно-спортивних товариств України, всеукраїнських відомчих фізкультурно-спортивних організацій, працівники департаментів, управлінь та відділів Мінмолодьспорту.

Під час заслуховування директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик доповів про стан розвитку фізичної культури і спорту в регіоні, включаючи напрямки спортивної, фізкультурно-оздоровчої роботи, спортивних кадрів, фінансування та матеріально-технічної спортивної бази.

Представники комісії Міністерства молоді та спорту України задавали питання й надавали рекомендації щодо подальшої роботи. За підсумками жвавого обговорення звіт затвердили. Вдячність за оперативне вирішення робочих питань висловив заступник директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Мінмолодьспорту Олександр Стеценко.

 

 
02.03.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах