Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули 6 медалей на чемпіонаті України з жиму лежачи

16 лютого в Коломиї (Івано-Франківська область) розпочався черговий пауерліфтерський багатоденний марафон, який включає три всеукраїнських змагання: чемпіонат України з жиму лежачи (16-19 лютого), чемпіонат України з класичного жиму лежачи (19-22 лютого), чемпіонат України з пауерліфтингу (22-28 лютого).

Першими вийшли на поміст майстри жиму лежачи в екіпіруванні – дорослі, юніори, юніорки, юнаки та дівчата. Спортсмени Донецької області за підсумками змагань здобули шість нагород: 4 золоті та 2 бронзові.

Серед дівчат кращою у ваговій категорії до 63 кг стала Анна Рахуба (Краматорськ, обласна ДЮСШ для дітей-сиріт / ДЮСК «КПД», тренерська бригада Олексій Бичков, Альона Бичкова). Її результат – 75 кг.

У змаганнях юніорів підтримали чемпіонський заділ Руслан Рузімурадов з Дружківки (тренер Сергій Федоренко), який у ваговій категорії до 74 кг пожав 212,5 кг та уродженець Краматорська Андрій Шевченко (ДЮСК «КПД» / ОДЮСШ для дітей-сиріт, тренерська бригада Олексій та Альона Бичкови), який з результатом 250 кг став кращим у ваговій категорії понад 120 кг.

Ще одним «золотом», а також рекордом України серед чоловіків – 275,5 кг, у ваговій категорії до 83 кг відзначився дружківчанин Костянтин Мусієнко (тренер Сергій Федоренко).

 
 

Володарями бронзових нагород стали краматорчанин Іван Рудь (ДЮСК «КПД», тренерська бригада Олексій та Альона Бичкови) – серед юнаків у ваговій категорії до 83 кг з результатом 132,5 кг та Вячеслав Проценко з Костянтинівки (тренер Олександр Князев) – серед чоловіків у ваговій категорії до 74 кг з результатом 200 кг.

 

Додамо, що четверті місця посіли: серед юнаків у ваговій категорії до 74 кг – Роман Гаврилов (Краматорськ, ОДЮСШ для дітей-сиріт / ДЮСК «КПД», тренерська бригада Олексій Бичков, Альона Бичкова), результат якого 105 кг; серед чоловіків у категорії до 93 кг – Кирило Хамула (Соледар, тренер Микола Сташкевич), який пожав 240 кг і виконав норматив майстра спорту України; серед чоловіків у категорії до 105 кг – Євген Нусанов (ДЮСК «КПД», тренерська бригада Олексій та Альона Бичкови), результат якого 255 кг. Також норматив майстра спорту України виконав Сергій Кожушко (Соледар, тренер Микола Сташкевич), який з результатом 237,5 кг був п’ятим у категорії до 105 кг.

 
 
Більше світлин з заходу – на сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sport.donetsk.ua
 
26.02.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах