Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з велокросу

2-3 листопада в Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з велокросу.

Чемпіонат, що проводився в районі 2-го міського ставка, носив титул останнього великого турніру з велоспорту в році, що минає. Тому кожному його учаснику хотілося виступити вдало і завершити рік на призовому місці.

Усього в змаганнях взяли участь понад 80 юнаків та дівчат, що представляють дитячо-юнацькі школи Донецька та Макіївки. За регламентом усі учасники відкритого чемпіонату були поділені на вікові категорії.

Чемпіонат міста складався з двох етапів: групові гонки і гонки на час. У найбільш видовищному виді – групових перегонах – найбільше перших місць вибороли спортсмени з ОСДЮШОР з велоспорту. Так, в категорії 2004-2005 рр. н. перемогу здобув Максим Осоуленко, у категорії 1998-1999 рр. н. – Олексій Воронцов, а в категорії серед дівчат 1992-1993 рр. н. – Вікторія Лобань. У віковій категорії 2002-2003 рр. н. і 1997 р. н. і старше першими фінішували спортсмени з ОКДЮСШ «Колос» Валерій Дубовський та Ринат Удод відповідно. У категорії серед дівчаток 2002-2003 рр. н. перемогу здобула Єлизавета Мельник, що представляє СК «Пелетон».

Після закінчення змагань втомлені, але задоволені переможці та призери змагань були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
05.11.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах