Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени-інваліди Донеччини здобули три нагороди на чемпіонаті України з шахів

З 25 жовтня по 4 листопада в Євпаторії на базі Національного центру паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів пройшов чемпіонат України з шахів серед чоловіків та жінок з ураженням опорно-рухового апарату.

У змаганнях взяли участь 60 спортсменів з усіх регіонів України, серед яких шестеро були представниками Донецької області. Трьом з наших спортсменів вдалося завоювати нагороди змагань.

«Золото» та «срібло» чемпіонату України серед жінок здобули відповідно Галина Дзигім з Єнакієвого (тренується самостійно) та Наталя Пісарєва, яка представляє Ясинуватський район (тренер – Хаспегян С.С.).

Володарем срібної медалі в змаганнях серед чоловіків став Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу 2013 року Ігор Ярмонов з Маріуполя (тренер – Ярмонов П.М.). Набравши 7 очок після 5 перемог та 4 нічиїх, Ігор поступився 0,5 очка Віктору Вовку з Білої Церкви. 

На жаль, призерами чемпіонату не змогли стати Руслан Гнєчко (Харцизьк, тренується самостійно), який став шостим, Денис Ведєнєєв (Донецьк, тренер – Хаспегян С.С.), який посів 14 місце, та Валерій Беляєв (Ясинувата, тренується самостійно), який зайняв 20 сходинку.

Також в рамках чемпіонату України з шахів пройшов турнір з бліц-шахів, у якому взяли участь два спортсмени з Донеччини. Руслан Гнєчко з Харцизьку став його переможцем, а Валерій Беляєв з Ясинуватої посів 4 місце.

 
04.11.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах