Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксери Донеччини здобули на чемпіонаті України 8 медалей, з яких три золоті

13-18 лютого в місті Бердянськ (Запорізька область) проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків 2004-2005 року народження. У змаганнях брали участь найкращі спортсмени з 24-х регіонів та столиці країни.

Від Донецької області на чемпіонат відправилась команда у складі 22 боксерів – нагадаємо, заявка нашої збірної формувалась за підсумками зонального чемпіонату України серед юнаків 2004-2005 років народження, який 23-27 січня приймав спорткомплекс «Металург» міста Покровськ.

По закінченню фінальних поєдинків у Бердянську в активі представників Донеччини опинилося 8 медалей: 3 золоті, 2 срібні та 3 бронзові. За якістю нагород це дозволило нашій команді посісти друге місце в заліку (тріумфували господарі, спортсмени Запорізької області), а за кількістю – третє.

Переможцями своїх вагових категорій стали: до 44,5 кг – Максим Рудик (Маріуполь, КДЮСШ № 3, тренери Олександр Сидоренко, Володимир Рудик), до 50 кг – Максим Наумов (Покровськ, Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з боксу (далі – СДЮСШОР), тренери Батиралі Карімов, Сухебатор Жигжжавин), до 52 кг – Володимир Камаєв (Бахмут, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Анатолій Переяслов, Володимир Стратан).

Срібні нагороди отримали Сергій Терехов (Мирноград, ДЮСШ, тренер Віталій Нєшин) – у категорії до 40 кг та Іван Агапов (Краматорськ, ДЮСШ, тренери Олександр Осадчий, Володимир Туфатулін) – у категорії до 46 кг.

Треті місця посіли: у ваговій категорії до 41,5 кг – Єгор Валяєв (Покровськ, СДЮСШОР, тренери Батиралі Карімов, Сухебатор Жигжжавин), до 54 кг – Михайло Матусов (Волноваха, СДЮСШОР, тренер Сергій Лісовін), до 62 кг – Іван Джура (Добропілля, СДЮСШОР, тренер Олександр Миронюк).

Зазначимо, що за підсумками чемпіонату України буде сформована збірна команда України, яка братиме участь у чемпіонаті Європи, що пройде в травні в Румунії.

 
 
 
19.02.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах