Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Малі зимові Олімпійські ігри для дошкільнят Дружківки

14 лютого в дошкільному навчальному закладі № 35 «Лелека» міста Дружківка під патронатом Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області пройшло свято спорту, присвячене XXIII зимовим Олімпійським іграм, що тривають у корейському Пхьончхані.

До садочку завітали працівники школи вищої спортивної майстерності, які організували для дітей та батьків руханку з елементами зимових видів спорту, естафети та вікторину.

На початку свята з вітальними словами звернулась в.о. директора ШВСМ Крістіна Русінова. Опісля «естафету» прийняла інструктор-методист Ольга Лук’янова, разом з якою усі присутні розігріли м’язи.

Наступним після розминки етапом стали веселі естафети з елементами зимових розваг – «швидка сніжка», «малі хокеїсти», «сніжний ком» та інші, учасниками яких стали команди дітей та батьків.

Поки підбивались підсумки, інструктор-методист ШВСМ Світлана Хохлова провела вікторину на тему «Зимові види спорту».

За активну участь діти отримали медалі з символом XXIII зимових Олімпійських ігор, сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області та Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
 
 
16.02.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах