Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Хокейний клуб «Донбас» достроково виграв регулярний чемпіонат України

30 січня на харківській арені «Салтівський Лід» донецький ХК «Донбас» оформив дострокову перемогу в регулярному чемпіонаті Української хокейної ліги 2017/2018, обігравши місцеве «Динамо» з рахунком 1:8.

На даний момент команда Сергія Вітера закинула 219 шайб у ворота суперників, здобула 32 перемоги поспіль (жодної поразки в сезоні!) і випереджає «Білий Барс», що йде другим, на 24 очка.

Білоцерківські хокеїсти ще теоретично можуть наздогнати «Донбас», але при рівності очок перевага буде у тієї команди, яка має кращі показники в очному протистоянні. На даний момент «Донбас» і «Білий Барс» провели між собою 5 зустрічей з 8-ми, у яких чинні чемпіони України здобули 5 перемог в основний час.

Кращим бомбардиром команди сьогодні є Ілля Коренчук, який набрав у 28 іграх 56 (20+36) очок. На другому місці розташувався Віталій Лялька, який з 29 голами також є кращим снайпером «Донбасу», а всього на його рахунку 50 результативних балів. Замикає ж першу трійку капітан Віктор Захаров, у активі якого 13 голів і 23 ассиста в 23 матчах. Основний голкіпер донеччан Богдан Дьяченко є кращим воротарем Ліги з 94,2% сейвів і коефіцієнтом надійності 1,41.

У лютому – останньому місяці регулярного чемпіонату УХЛ – донеччани зіграють 8 матчів, з яких шість пройдуть у Дружківці. Найближчі поєдинки «Донбас» проведе вже в ці вихідні 3-4 лютого. У гості до команди Сергія Вітера приїде друга команда першості «Білий Барс» (початок – о 16:30).

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає ХК «Донбас» з достроковим тріумфом у регулярному чемпіонаті та бажає продовження переможної ходи у майбутніх іграх плей-оф змагань!

 
01.02.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах