Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Представники Донеччини розгорнули прапори на Говерлі та Петросі

24 січня у приміщенні управління освіти Добропільскої міської ради заступник Обласної федерації альпінізму і скелелазіння «Донбас» Роман Стрєльніков урочисто вручив посвідчення та значки новим альпіністам України.

Зимові альпіністські сходження у Карпатах здійснили представники Добропільської міської ради в рамках реалізації Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом».  

Вони підняли державний прапор України і прапор міста Добропілля на найвищу вершину України – Говерлу (в зимовий період цьому маршруту присвоєно категорію складності 1-Б).

Крім того, добропільски гірськовосходителі під керівництвом працівника шахти «Білозерська», еверестівца і учасника проекту «7 вершин» Віталія Кутнього здійснили сходження на вершину Петрос (2020 м.), яка також має категорії складності 1-Б.

За результатами поїздки п’ятеро учасників виконали спортивні нормативи на значок «Альпініст України» (за новими кваліфікаційними нормами та вимогами Єдиної спортивної класифікації України з неолімпійських видів спорту - перший юнацький розряд).

 
01.02.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах