Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини показали свою силу на міжнародному турнірі в Харкові

25-27 січня в Харкові за призи міського голови змагалися учасники міжнародного турніру з боксу – близько 50-ти спортсменів збірних команд Білорусії, Грузії, Марокко та, звичайно ж, України у віковій групі до 22 років.

Метою проведення змагань була підготовка національної збірної до чемпіонату Європи, і два представника школи вищої спортивної майстерності Донецької області гідно проявили себе.

У ваговій категорії 52 кг кращим став Ростислав Білостоцький з Маріуполя, підопічний тренера Ярослава Підмастерчика. Наш боксер переможно провів три бої проти суперників з Грузії, Марокко та України. Особливо знаковою стала звитяга Білостоцького в ринзі зі львів’янином Андрієм Тишковцем – після минулорічних тріумфу в Кропивницькому (жовтень) та поразки у Львові (листопад) Ростислав врешті зміг довести свою перевагу над опонентом та підтвердив амбіції на участь у європейській першості.

Інший представник Донеччини Максим Пилипець (Бахмут/Білицьке, тренери Анатолій Переяслов, Павло Івахненко) у ваговій категорії 69 кг провів два поєдинки. Перший – проти грузинського боксера, чемпіона Європи серед молоді та чоловіків до 22 років – завершився нічиєю, а в другому він одноголосним рішенням суддів переміг спортсмена з Марокко.

 
 
 
 
 
30.01.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах