Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні в режимі відеоконференції відбулося засідання громадської колегії оперативного вирішення актуальних питань розвитку фізичної культури і спорту в Донецькій області

17 жовтня в Донецьку в режимі відеоконференції відбулося засідання громадської колегії оперативного вирішення актуальних питань розвитку фізичної культури і спорту в Донецькій області.

Захід пройшов під головуванням в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

У студії Донецька в засіданні взяли участь представники управління, керівники фізкультурно-спортивних організацій області. До студій міст і районів були запрошені керівники органів управління фізичною культурою та спортом, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл та «Спорт для всіх», представники спортивної громадськості.

Першим питанням порядку денного стала стратегія розвитку обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи. Доповідачем виступила заступник директора Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Ольга Стрелець, яка розкрила сутність виконання завдань, поставлених перед організацією: щодо сприяння розвитку неолімпійських видів спорту, об’єднання зусиль громадських установ і організацій інших форм власності фізичної культури в оздоровчій роботі з населенням, а також сприяння поширенню фізичної культури та масового спорту за місцем роботи громадян та фізичного виховання в дошкільних установах, загальноосвітніх школах, професійно-технічних закладах та вищих навчальних закладах.

Оцінивши стан розвитку сфери фізичної культури та спорту у Володарському районі, з пропозиціями до налагодження стану в сільській місцевості виступив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Володарської райдержадміністрації Олександр Кубарєв. Шляхами вирішення проблеми із забезпечення сільських рад інструкторами з фізичної культури та спорту на обласному рівні поділився голова Донецької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого товариства «Колос» Вадим Кашеваров.

Також на засіданні були розглянуті питання щодо розвитку фізичної культури та спорту серед ветеранів; про підсумки оздоровлення дітей влітку 2013 року; про передачу на баланс міських і районних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спортивних споруд та дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання; про підсумки звітності міст та районів області щодо виконання Програм соціального-економічного розвитку та розвитку фізичної культури та спорту.

Проведення наступного засідання громадської колегії оперативного вирішення актуальних питань розвитку фізичної культури і спорту в Донецькій області заплановане на 14 листопада.

 
17.10.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах