Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв чемпіонат області з боротьби самбо серед юнаків та дівчат молодшого віку

7 травня в Слов’янську в спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» відбувся чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед юнаків та дівчат молодшого віку.

У змаганнях взяли участь 85 спортсменів 2003-2005 років народження з міст: Слов’янськ, Краматорськ, Покровськ, Лиман, Бахмут, Мирноград, Костянтинівка, Святогірськ, Миколаївка.

На урочистому відкритті чемпіонату юних самбістів привітали почесні гості: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, президент федерації самбо Донецької області Сергій Натрус, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Інна Панченко, ветеран спорту, неодноразовий переможець чемпіонатів Європи та світу з боротьби самбо та дзюдо Георгій Пишняк.

За підсумками чемпіонату перше загальнокомандне місце посіли спортсмени Слов’янська, друге місце в заліку – у представників Мирнограда, третє – Покровська.

Змагання були відбірковими на чемпіонат України серед юнаків та дівчат середнього і молодшого віку, що пройде з 27 по 30 травня в Очакові (Миколаївська область).

 

 
13.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах