Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донецької області завоювали 34 медалі у Львові

3-6 травня у Львові проходили чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед дорослих спортсменів і відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Спартак» серед юнаків та юніорів, а також чемпіонат України з кікбоксингу ISKA (фул-контакт, К-1 і К-1лайт).

Донецьку область на цих змаганнях представляли 11 спортсменів з Краматорська (с/к «Лідер») і 12 спортсменів з Маріуполя. Наша команда завоювала 18 золотих, 10 срібних та 6 бронзових медалей.

Чемпіонами України стали: краматорчани Марія Брежнєва (4 медалі), Єгор Єфімік (1 медаль), Дмитро Дмитренко (2 медалі) і Аліна Дебелко (2 медалі), маріупольці Вадим Задніпряний (2 медалі), Артем Кизим (1 медаль), Іван Брехов (2 медалі), Микола Гришин (1 медаль), Віктор Пигарь (2 медалі) і Володимир Орлов (1 медаль).

Срібні нагороди вибороли: краматорчани Марія Брежнєва (1 медаль), Олексій Муковоз (1 медаль), Максим Єфімік (2 медалі), Андрій Марченко (2 медалі) і Аліна Дебелко (1 медаль), маріупольці Артем Кизим (1 медаль) та Іван Чушикін (2 медалі).

Володарями «бронзи» ​​були: краматорчани Артем Сокіл, Єгор Єфімік і Дмитро Дмитренко, маріупольці Семен Ялома, Дмитро Кущій, Давид Михалап і Володимир Орлов.

Відзначимо, що два спортсмени Донецької області виконали нормативи майстрів спорту України з кікбоксингу: Артем Кизим з Маріуполя і Олексій Муковоз з Краматорська. Також маріуполець Дмитро Кущій виконав норматив кандидата в майстри спорту України.

Підготували спортсменів тренери Сергій Лук’янченко (с/к «Лідер», Краматорськ), Олександр Олійник, Максим Камінський і Володимир Орлов (Маріуполь).

Усього в чемпіонаті України взяли участь 412 спортсменів з 19 областей країни. Основна мета змагань – формування збірної України з кікбоксингу WPKA серед дорослих спортсменів для виступу на чемпіонаті світу, який відбудеться восени в Мінську.

 
13.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах