Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзальний сезон серед жіночих команд на Донеччині завершився проведенням змагань Суперкубка

13 травня в Слов’янську на спортивній базі Донбаського державного педагогічного університету відбулися завершальні регіональні змагання з футзалу серед жіночих команд сезону 2016-2017 років – Суперкубок Донецької області.

Боротьбу за трофей повели переможниці чемпіонату та Кубку Донецької області «Багіра»-ДЮСШ-ІМС (Лиман) та срібні призерки чемпіонату Донецької області ДДПУ-«Альфа» (Слов’янськ).

За підсумками гри золоті медалі та кубок здобула команда з Лиману (тренер Олександр Резніков). Зазначимо, що в її складі виступають спортсменки, які нещодавно здобули перемогу у фіналі першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед команд дівчат 2002-2003 років народження.

Індивідуальну нагороду «кращого гравця змагань» отримала спортсменка лиманської «Багіри» Олена Барсова.

Після завершення змагань їх учасниць привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

- Сьогодні ви продемонстрували свою майстерність і віддали всі сили, але у спорті так виходить, що перемагає сильніший. Незважаючи на результати цього сезону, бажаю вам зберігати жагу до нових перемог, наполегливо тренуватися і здобувати нові трофеї, - зазначив Володимир Мицик, подякувавши спортсменкам за красиву гру.

 

Для довідки

У сезоні 2016-2017 років була проведена низка регіональних змагань з футзалу серед жіночих команд і команд дівчат: чемпіонат Донецької області серед жінок, Кубок Донецької області серед жінок, Суперкубок Донецької області серед жінок, чемпіонат Донецької області серед дівчат, чемпіонат Донецької області серед дівчат 2002-2004 років народження, а також (спільно з командами Луганської області) Кубок Донбасу з футзалу серед жінок. Окрім цього, дівчата разом з хлопцями брали участь у міських, районних та обласних змаганнях серед школярів «UNICEF Football Cup».

На всеукраїнському рівні футзальна команда «Багіра»-ДЮСШ-ІМС (Лиман) показала високий результат у сезоні 2015-2016 років, ставши бронзовим призером чемпіонату України серед жінок (Перша ліга).

Незабаром серед представниць прекрасної статі стартують обласні змагання з футболу: 20 травня – у Лимані серед жіночих команд, 27 травня – у смт. Черкаське Слов’янського району (Черкаська ОТГ) серед дівчат 2000 року народження та молодше.

 
13.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах