Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Традиційні міські змагання з баскетболу відбулися в Торецьку

27 квітня в Торецьку на базі спортивного залу професійного ліцею відбулися традиційні міські змагання з баскетболу під девізом «Головне багатство України – здорова молодь».

Учасниками заходу були збірні команди професійного ліцею, дитячо-юнацької спортивної школи, загальноосвітньої школи № 9, а також команда ветеранів «Освіта».

У першому півфіналі на майданчик вийшли учні професійного ліцею та команда «Освіта». Впевнена перемога була за останніми – до складу «Освіти» входили директор ДЮСШ Іван Стефаненко, міський тренер з баскетболу Артем Горлач, а також вчителі фізичної культури міських шкіл.

У другому півфіналі зустрілися команди дитячо-юнацької спортивної школи та загальноосвітньої школи № 9. До кінця не було відомо, хто переможе, але в підсумку кращими виявилися учні школи № 9.

У фінальних зустрічах «Освіта» перемогла ДЮСШ, команда професійного ліцею була сильнішою за учнів загальноосвітньої школи № 9.

За підсумками змагань кращими виявилися представники професійного ліцею, другими – загальноосвітньої школи № 9, третіми – ДЮСШ. Команда «Освіта» посіла почесне 1 місце серед ветеранів і майстрів спорту з баскетболу, продемонструвавши всім майстер-клас.

У ході змагань проводилися конкурси індивідуальної майстерності, на яких відзначилися учень ліцею Максим Сак та учень школи № 9 Олександр Бондаренко.

Усі команди були нагороджені почесними грамотами, отримали солодкі подарунки, відмінний заряд бадьорості і море позитивних емоцій.

 
28.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах