Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмутському районі стартувала спартакіада серед школярів з міні-футболу

З 27 квітня по 4 травня пройшли перші зональні ігри серед школярів Бахмутського району з міні-футболу.

Матчеві зустрічі проводилися в Сіверську на базі спортивно-оздоровчого комплексу СОК «Доломітчик», у с. Іванінське на базі Красненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у с. Яковлівка на базі Яковлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у Світлодарську на базі Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За підсумками ігор до фіналу вийшли: Сіверська ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів, Яковлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Красненська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Світлодарська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Фінальні матчі пройдуть 12 травня в Сіверську на базі спортивно-оздоровчого комплексу СОК «Доломітчик».

Даний захід проходить за ініціативи та підтримки голови Артемівської райдержадміністрації Володимира Бохонова. Сприяння в підготовці, організації та проведені районної спартакіади серед школярів Бахмутського району з міні-футболу надають керівники загальноосвітніх навчальних закладів, КДЮСШ Бахмутського району, відділ освіти райдержадміністрації, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Артемівської райдержадміністрації, Бахмутська районна організація ФСТ «Колос».

 
05.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах