Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшов фінал обласної спартакіади серед депутатів

5-6 травня в Слов’янську відбулися фінальні змагання спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області.

Їх учасниками стали 5 команд, які отримали право боротися за звання переможців за підсумками двох зональних етапів змагань: у Маріуполі (21-22 квітня) та Слов’янську (27-28 квітня). Депутати представляли Краматорськ, Селидове, Великоновосілківський, Волноваський та Слов’янський райони.

Привітав учасників спартакіади начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

- На сьогоднішньому заході зібралися представники місцевого самоврядування, які не тільки словом, а й ділом доводять переваги занять фізичною культурою та спортом. Таким чином, ви слугуєте для своїх виборців наочним яскравим прикладом у веденні здорового способу життя. Бажаю вам і надалі спрямовувати місцеву ініціативу на зміцнення і розвиток спортивної інфраструктури, примноження славних спортивних традицій Донецької області, - сказав Володимир Мицик.

Депутати змагалися в п’яти видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

За підсумками всіх видів змагань найкращою стала команда Слов’янського району, яка набрала 455 очок. Друге місце посіли представники Краматорська (442 очки), а третє – Великоновосілківського району (427 очок).

Депутати зі Слов’янського району стали переможцями змагань з футзалу, були другими у волейболі, шашках та настільному тенісі, третіми – у шахах.

Команда Краматорська посіла перші місця у волейболі, шахах, треті місця – у футзалі, шашках, настільному тенісі.

Представники Великоновосілківського району були першими в шашках, другими – у футзалі та шахах.

Переможцем змагань з настільного тенісу стали депутати Волноваського району.

Кращі команди були нагороджені кубками та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Відзначимо, що за підсумками обласної спартакіади буде сформована збірна команда Донеччини, яка представить регіон на фінальних всеукраїнських змаганнях серед депутатів, що цього року пройдуть 12-17 червня в Чорноморську Одеської області.

 
 
06.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах