Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині завершився четвертий тиждень місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

Завершився четвертий тиждень всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який традиційно проходить з 1 по 30 квітня.

Активно до участі в заході долучилися прості мешканці, державні та недержавні установи, організації Донецької області, які приводили до ладу спортивні об’єкти у своїх містах, районах, об’єднаних територіальних громадах.

За даними Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», протягом останнього тижня місячника, з 24 по 30 квітня, відремонтовано 278 спортивних споруд та майданчиків: 144 майданчики, які знаходяться на балансі учбових закладів, 110 спортивних споруд за місцем проживання (без об’єктів навчальних закладів) та 24 спортивні споруди в місцях масового відпочинку населення. На проведення робіт були залучені і бюджетні, і позабюджетні кошти.

Після травневих свят буде визначено переможців за матеріалами звітів організаційних комітетів міст та районів: серед міст І категорії; серед міст ІІ категорії; серед міст ІІI категорії; серед районів I категорії; серед районів IІ категорії; серед об’єднаних територіальних громад.

Переможці отримають кубки та грамоти Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за зайняті І-ІІ-ІІІ місця.

 
05.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах