Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшли зональні обласні змагання спартакіади серед депутатів

27-28 квітня в Слов’янську на базі міського хіміко-механічного технікуму відбулися зональні змагання спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області (північна зона).

Учасниками заходу стали 7 команд: Краматорська, Селидового, Костянтинівського, Олександрівського, Ясинуватського, Слов’янського та Покровського районів.

Депутати визначали кращих у 5 видах спорту: футзал, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки. За підсумками загальнокомандного заліку місця розподілилися таким чином:

1 місце – Слов’янський район (465 очок);
2 місце – Краматорськ (408 очок);
3 місце – Селидове (368 очок);
4 місце – Олександрівський район (265 очок);
5 місце – Костянтинівський район (196 очок);
6 місце – Ясинуватський район (111 очок);
7 місце – Покровський район (70 очок).

Колективи-призери були нагороджені кубками та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Команди Слов’янського району, Краматорська та Селидового візьмуть участь у фінальних обласних змаганнях спартакіади серед депутатів, що пройдуть 5-6 травня в Слов’янську. Нагадаємо, ще три команди-учасниці цього етапу визначилися після проведення зональних змагань (південна зона) у Маріуполі 21-22 квітня.

За підсумками обласних змагань спартакіади серед депутатів будуть виявлені найсильніші спортсмени для формування збірної Донеччини, яка візьме участь у фінальних всеукраїнських змаганнях (пройдуть 12-17 червня в Чорноморську Одеської області).

 
03.05.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах