Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому відкрили оновлений зал спортивної аеробіки

26 квітня в Селидовому відбулось урочисте відкриття оновленого залу аеробіки на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

Передісторія така: у жовтні 2016 року тренер зі спортивної аеробіки Лариса Капітонова звернулась до міського голови з питанням щодо забезпечення тренувальним залом з дзеркалами. Віктор Ремізов зреагував на прохання, і вже наприкінці минулого року будівельні матеріали були закуплені, ремонтні роботи розпочаті.

На урочистому відкритті Селидівський міський голова відзначив, що зал відремонтували спільними зусиллями команди, яка складається з представників міської ради, ДЮСШ, батьків та самих юних спортсменів. На ремонт спортзалу витратили 142 тис. грн., 126 з яких виділили з міського бюджету. Були встановлені вхідні двері, закладені стіни, зроблені віконні відкоси, встановлені нові радіатори, пошпакльовані та пофарбовані стіни, покладений зносостійкий ламінат, закуплені та встановлені дзеркала.

Віктор Ремізов також повідомив, що найближчим часом планується закупити 16 степів на суму 80 тис. грн. для залів аеробіки в ДЮСШ «Авангард» м. Селидове та Селидівському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ім. О.Д. Шведченко.

На сьогоднішній день у секції займається 35 дітлахів, з них двоє – хлопці.

Директор ДЮСШ Юрій Гуменюк та тренер зі спортивної аеробіки Лариса Капітонова подякували міському голові за ремонт приміщення і пообіцяли направити всі зусилля на те, щоб показувати на змаганнях високі результати. Слова вдячності прозвучали і від батьків. Вихованці секції продемонстрували свій яскравий номер.

 

 
27.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах