Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Стартувала програма «Добропілля - футбольний клуб «Шахтар» «Граємо разом»

За результатами ретельного аналізу розвитку футболу в населених пунктах Донецької області місто Добропілля було обрано для реалізації спільної програми по співпраці з ФК «Шахтар».

Значну роль у даному виборі відіграли: досягнення футбольних команд Добропілля, велика кількість осіб, що займаються цим видом спорту, перспективний дитячо-юнацький потенціал, популярність футболу, а також велике бажання тренерсько-викладацького складу та молоді (серед них, до речі, троє дівчат) переймати досвід славетних традицій найсильнішого клубу України. Чи не найважливішим при цьому виявилося виняткове ставлення місцевих органів влади до футбольних перспектив за останній рік: уже побудовано два футбольних майданчики зі штучним покриттям і розпочато встановлення ще трьох.

Першим кроком виконання заходів програми «Граємо разом» стала організація семінару для працівників сфери фізичної культури та спорту.

25 квітня в залі засідань виконкому Добропільської міської ради відбувся перший блок навчання, де були присутні майже 60 слухачів. Тренер академії ФК «Шахтар», людина з великим досвідом роботи, Володимир Виниченко професійно та дотепно викладав основні принципи організації тренувальних процесів.

Під час другого та третього етапів семінару, 26 та 27 квітня, заплановано відпрацювання практичних елементів футболу на майданчику зі штучним покриттям, що розташований в районі ПК Добропілля.

 
26.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах