Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перший в Добропіллі футбольний майданчик зі штучним покриттям – у дії

З великим нетерпінням фізкультурно-спортивна громадськість Добропілля очікувала на закінчення будівництва майданчика зі штучним покриттям біля Палацу культури, і нарешті це сталося.

З середини квітня на майданчику проходить учбово-тренувальний процес футбольних секцій, також плануються заняття на відкритому повітрі й інших груп – з дзюдо, боксу, спортивної гімнастики, також практикуми з йоги та фітнесу, різноманітні змагання.

Як відзначають наставники та підростаючі футболісти, тренування на зручному і м’якому покритті припадуть до смаку як аматорам, так i професіоналам.

Цей майданчик – один із п’яти проектів будівництва спортивних об’єктів у великому Добропіллі. Уже активно експлуатується скейтпарк, що також знаходиться біля Палацу культури. Усі бажаючі можуть поділитися хитрощами та навичками в їзді на роликах, скейтбордах та ВМХ. За рахунок потужної системи освітлення скейтпарк працює цілодобово.

У найближчому майбутньому біля НВК № 4 почнуть функціонувати футбольний та комплексний (баскетбол, волейбол, великий теніс) майданчики з трибунами для глядачів та учасників подій.

Фінансування всіх проектів проводилось за рахунок коштів місцевого бюджету.

 
26.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах