Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні плавці Донеччини з інвалідністю здобули 9 медалей у фіналі XXIV Спартакіади «Повір у себе»

З 19 по 22 квітня в місті Кам’янське пройшли фінальні змагання XXIV Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей-інвалідів з вадами зору, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату.

Перший старт «дитячим Паралімпійським іграм України» був даний Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту 29 червня 1994 року. Щорічно в Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість учасникам здобути впевненість у собі та своїх силах. Також вони несуть пошуковий характер – виявляють талановитих спортсменів для поповнення національної збірної України, з метою підготовки їх до Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Цього року команду Донецької області на фінальних змаганнях Спартакіади «Повір у себе» представили 5 спортсменів з Маріуполя, Слов’янська, Соледару. За підсумками чотирьох напружених днів у їх активі опинилося 9 медалей: 7 золотих, 1 срібна та 1 бронзова.

Спортсмени зуміли довести усім, що немає тих речей, які не змогла б досягти людина завдяки своїй силі волі та цілеспрямованості. Вони – приклад для юних донеччан, уособлення духу та мужності!

Усього учасниками змагань у Кам’янському були представники 19 областей України та міста Києва.

 
25.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах