Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули «срібло» і «бронзу» на відкритому всеукраїнському турнірі в Білій Церкві

З 17 по 23 квітня в Білій Церкві (Київська область) проходив XXXII відкритий Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді 1999-2000 рр.н., присвячений пам’яті льотчика-космонавта Павла Поповича.

Донецьку область на змаганнях представили три спортсмени, двоє з яких піднімалися на п’єдестал пошани.

Вихованець ШВСМ Пилип Акілов (тренер – Анатолій Переяслов) здобув срібну медаль у ваговій категорії 69 кг, де за нагороди боролися 16 чоловік. Пилип провів чотири бої, і три з них завершив перемогами. У першому крузі він виявився сильнішим за представника Києва Івана Сапуна, у чвертьфіналі – також киянина Богдана Соболя, у півфіналі – Дениса Галкіна з Молдови. У вирішальному поєдинку Акілов поступився львів’янину Олександру Кравцю.

Вихованець Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Артем Демяненко (тренер Олександр Швайко) став бронзовим призером у ваговій категорії 56 кг, де виступало 9 боксерів. Артем переміг Артура Давіденка, але поступився Єгору Адє, майбутньому чемпіону (обидва суперники – представники Запорізької області).

Ще один боксер Донеччини, учень Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, Еміль Гачаєв посів 5 місце у ваговій категорії 64 кг.

Усього участь у турнірі взяли 90 спортсменів з 19-ти областей України, міста Київ, а також представники Молдови.

 
25.04.2017

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах